Brakke zondag dankzij Sinterklaas
  • 11 december 2011
  • Alfons
  • 2 reacties

Op een gegeven moment zit ik op een tafel aan de zijkant van de dansvloer in de kroeg te praten met Heleen die me vertelt dat ze onze oud en nieuw nacht van 2010 leuk vond. Terwijl er voor me een knappe blonde danst. Deze is lesbisch wordt mij de hele avond vertelt, maar ik wil het niet geloven. Het maakt een verboden schat van haar. Ik houd wel van een uitdaging.
Ondertussen heb ik moeite om me op het gesprek te focussen. M’n stem vertoont ook steeds meer gebreken. De verkoudheid slaat over op m’n keel, misschien is het beter dat ik naar huis ga., voordat ik m’n stem kwijt ben. Vandaag praat ik schor en voel me niet fit. De verkoudheid houdt aan.
Wat een leuke avond was het. Eerst Sinterklaas vieren met ons elftal en gratis drank. Toen opende de deuren zich en vulde de kroeg zich met de andere Fit Boys spelers en speelsters die ook Sint hadden gevierd. Zelfs Roekoe heb ik gesproken, wat een goeie gast is dat ook. Er gingen mensen weg, ik ging over op Spa blauw want de kamer dreigde te gaan draaien. Er kwamen mensen bij en zo heb ik veel mensen gezien en gesproken, maar de helft ben ik vergeten. Het was een fijne roes met veel aandacht van dames, goeie vrienden om me heen en het feest leek even eeuwig te duren!
Gelukkig heeft Ed de foto’s nog en ik ben er benieuwd naar. Meer weet ik er niet over te vertellen, want zo’n nacht was het!

Sander
12 december 2011 - 21:07

Die Sinterklaas toch…

alfons
13 december 2011 - 16:54

als een man met een hamer sloeg ie toe…