Die bal moet niet over de lucht, maar door de grond!
  • 11 september 2011
  • Ronald
  • 1 reactie

Welke idioot heeft het avondprogramma van Comedy Central verzonnen? Ik heb geen problemen met wat oldskool humor, maar elke avond Married with Childeren is meer een marteling dan ontspanning.
Is het te veel gevraagd om fatsoenlijk KPN Digitenne te kunnen ontvangen. Op zondagavond kan ik het waardeloze avondprogramma van Comedy Central nog ontwijken door op BBC 2 Match of the Day te kijken. Dan wil ik niet de helft van de tijd de antenne moeten afstellen.
Match of the Day is niet het enige goede wat BBC levert. Ze hebben ook nog How not to live your life, Die neem ik morgen mee voor Alfons. Ik denk namelijk dat Alfons de hoofdpersoon van deze serie wel kan waarderen.
Alfons heeft zijn column nog niet geplaatst, daar heeft hij vast een goede reden voor. Waarschijnlijk moest hij werken. Werken is wat je doet als je liever wat anders wil doen. In dit geval dus een column schrijven.

alfons
12 september 2011 - 17:13

:D
ik zat wat te drinken met oud collega’s in Groningen tijdens je schrijven….werken mag ik vannacht weer in Assen….hopelijk heb ik dan tijd om die serie van je te bekijken :)
Bedankt alvast man!