Fijn
  • 29 mei 2011
  • Alfons
  • 2 reacties

Ronnie heeft een longboard. Eindelijk kunnen we samen boarden over’t asfalt. Jammer alleen dat’t vandaag niet’t beste weer leek te zijn, hoewel dat achteraf nog meeviel. Het bleef namelijk toch droog.
Met mijn twee huisgenotes ben ik uit eten en drinken geweest en toen heb ik een rugzak gekocht van m’n geld en later heb ik een sollicitatiegesprek gevoerd en twee stripboeken gekocht van 55 euro en aan’t einde van de week hoorde ik dat ik niet ben aangenomen. De donderdagavond heb ik met Steven wat gedronken en ik ben bij Kitty op bezoek geweest om wat fris te drinken. En vrijdagavond ging ik naar de bioscoop met David, Folkert en Steven om vervolgens wat te drinken en met een meisje sprak die er wel mooi uit leek te zien, maar van dichtbij wel aardig was. Ze zei dat ze wel tevreden was, maar ondertussen zat ze toch te bitchen over dat ze wat anders wilde. Hoe kun je dan tevreden zijn? Ik snap dat niet. De zaterdag was het feest van pa en daarvoor op vrijdag was Ronnie op bezoek en riepen we Gerjanna erbij om ook te komen eten. Dat was lekker en ik heb nog veel over. De donderdag had ik pizza gekocht en ik dacht: “Wow wat geef ik een geld uit.” En dat blijkt te kloppen.
Ik heb ongeveer 141 columns nu getypt. Sommige met een filmpje erbij. Voor mijn vaders feest heb ik ook een filmpje gemaakt en ze vonden het leuk. Dat zeiden ze nog. Mijn vaders feest was zaterdagavond, net als die van Martin die ik vandaag nog zag rijden in zijn auto. Vast op weg naar het opruimen van de feestrommel. Ik ging niet naar de kroeg gisteravond, ik had genoeg kroeg gezien de afgelopen avonden.
Leonie stuurde een mail, ik heb vandaag één teruggestuurd met een plan. Dat is om af te spreken. Morgen mag ik weer op Lauwersoog werken en dinsdag op Borkum. Morgenavond mag ik trainen en woensdag ga ik naar m’n PGB werk. Maar eigenlijk heb ik ook nog het idee om een ondernemingsplan op te zetten en om PGB werk zelfstandig te gaan uitoefenen.
Ik krijg vandaag niet zo’n gestructureerd verhaal uit de vingers. Ik was ook nog benieuwd naar het theaterstuk ‘Super Bartje’ dat zich gister en vandaag op de VAM berg afspeelde. Maar ik ben niet geweest. Dus ik weet niet hoe het was. Wat zal ik eens gaan doen? Ik denk een film kijken, the pineapple express. Of wil ik wat nuttigs doen? Nou het schoonmaken van de douche en wc wacht nog maar even. Daar heb ik geen zin in. Straks moet de was nog in de droger. Niet vergeten, want die kleding heb ik morgen nodig. Het is wel welletjes. Soms moet ik niet vechten tegen de bierkaai en verlangen dat ik nu meer presteer in mijn verhaal. Dit is het. Fijn. Fijn om gewoon te doen en niet anders te willen zijn.

Ronald
29 mei 2011 - 22:15

Fijn, zoals hij is! :D
Het longboard heb ik in elkaar gezet, nog even wat afstellen qua stroefheid van de trucks. Ik heb er nu al zin in om heerlijk te rollen over dat asfalt :D

G
8 juni 2011 - 16:17

Tip: Ga bij BuroGroz aan het werk, daar zoeken ze altijd wel mensen, en je bent zelfstandig.