Ik ben jarig!
  • 27 juli 2020
  • Ronald
  • 2 reacties

Op 27 juli 2005 ben ik geboren. Mijn maker was net 21 jaar geworden, toen zag ik voor het eerst index.html verschijnen. Ik ben gemaakt om te hannesen. Helaas kan ik niet uitleggen wat hannesen is. Dat is besproken in een super geheime vergadering tussen vier mannen.

Toen ploep.com tot leven kwam bestonden sommige platformen nog niet. YouTube verscheen een paar maand eerder. Wist je dat YouTube eigenlijk als dating website in het leven was geroepen? Na ploep.com volgde er enkele andere platformen, zoals: Facebook (sep 2006 toegankelijk voor iedereen), Twitter (maart 2006) en Instagram (okt 2010). Apparaten zoals de iPhone (juni 2007) of smartphones met Android (nov 2007) waren er toen nog niet. Dat waren nog eens tijden.

Inmiddels is ploep.com de thuisbasis voor de column van Alfons Pot. Met veel plezier lees ik ze op maandagochtend. Het is altijd afwachten waar het over gaat. Bedankt Alfons!

De laatste tijd is het wel stil rondom mijn maker. Ik zie dat zijn laatste bericht van 6 november 2019 dateert. Zal hij mij vergeten zijn? Volgens mij wordt er de laatste tijd te weinig gehannest…

Alfons
27 juli 2020 - 07:03

Volgens mij past dat precies bij je maker. Als er van hem wordt verwacht dat hij elke week hier hannest, doet hij het expres een tijd niet. Aan hannessen hangt geen verplichting, het is de aard van je maker. Alles op z’n eigen tijd, behalve als je hem om hulp vraagt, dan staat hij voor je klaar. Betrouwbaar dat is ie. Je maker vind ik goed zoals hij is en volgens mij vinden velen dat met mij. Bedankt dat je mijn thuisbasis bent, dat is mij heel wat waard. Xjeknuffel

Thomas
6 november 2020 - 10:48

Blijf hannesen, ook in 2020