Notitieblok #2
  • 11 oktober 2015
  • Ronald
  • 1 reactie

Er zijn van die mensen die een video bekijken en dan als reactie er onderzetten: “Opgenomen met een aardappel” of iets in die richting. Nu kan ik me voorstellen dat het niet prettig is om naar een film van 120 minuten te kijken met een lage resolutie. Maar als het om een video gaat van 17 seconden waarin iemand een piñata wil meppen, maar een ander vol in zijn smoel mept, dan hoef ik dat niet in full HD te zien. En als je daarover gaat zeuren, dan ben jij degene die een mep in zijn smoel moet krijgen. En nu we het toch over video’s hebben. Film horizontaal! Als je dat niet snapt, dan doe je gewoon niet meer mee.

Als je stoer loopt te doen tegenover iemand en vervolgens krijg je een knal op je bakkes, dan moet je niet gaan janken. En als er politie tegenover je staat en je volgt de instructies niet op, dan kan je ook problemen verwachten. Wat is daar nu zo moeilijk aan? Waarom staat er eigenlijk politie tegenover je? Als een kind iets uit een winkel jat en wordt betrapt dan besteden we meer aandacht over de manier waarop de politie het afhandelt in plaats van het kind op het verkeerde gedrag te wijzen.

Zaterdag zou er een film marathon plaatsvinden. Het werd een omgetoverd tot een 100 meter sprint. Geen probleem, ik was samen met mijn vrienden en had plezier. Ik had een aantal films meegenomen, als je wilt weten welke dan moet je nu verder lezen.

Napoleon Dynamite
Hesher
50-50
Scott Pilgrim vs. the World
Pineapple Express
Friday

Kusjedoegknuffelzoen!

Alfons
12 oktober 2015 - 00:17

Niet iedereen is een marathonrenner. Was mooi! Bedankt