Notitieblok #3
  • 21 december 2015
  • Ronald
  • 2 reacties

Als je een column van Alfons verwacht, dan zal dit wellicht een teleurstelling zijn. Ik zal er niet omheen draaien. De columnist van het begin der dagen bij ploep.com is ontslagen. Er was een situatie ontstaan waar geen andere oplossing meer mogelijk was. Rond deze tijd van het jaar worden er kerstpakketten uitgedeeld. Ik doe daar niet aan mee, geen kerstpakketten van ploep.com. Dat was toch wel een grote teleurstelling voor Alfons, aangezien hij wel op een kerstpakket had gerekend als columnist van ploep.com. Ik zei geen probleem, dan ben je hier bij ontslagen en je mag volgende week weer beginnen. “Oké is goed”, antwoordde hij en ging op vakantie.

Alle mensen die een “prank” video maken en het vervolgens delen via internet in de hoop om veel “likes” of “thumbs up” te krijgen doen niet meer mee. De grappen zijn vaak ver te zoeken of gewoon weg geen grappen te noemen. Ik moet toegeven, soms zijn ze wel grappig, namelijk als het verkeerd gaat en prankster een snoeiharde klap op zijn smoel krijgt. Dan lig ik in een deuk.

Misschien zijn er nieuwe lezers bijgekomen dit weekend. Er was namelijk een boardingvoetbaltoernooi voor vrouwen en ploep.com was leverancier van het tenue. Met fantastisch voetbal werd de finale bereikt en helaas nipt verloren. En als je dan logisch nadenkt weet je dat ze tweede zijn geworden.

chantal
21 december 2015 - 19:36

geen teleurstelling dit hoor…sjakie

W
21 december 2015 - 22:58

Oke is goed. Doeg xje