Notitieblok #5
  • 12 juli 2016
  • Ronald
  • 1 reactie

Op school zei een leraar ooit tegen mij dat je een stuk tekst nooit met ik moet beginnen. Dan zal ik dan ook niet doen. Ik vind het wel raar dat we geld moeten inzamelen voor ziektes waar nog geen geneesmiddel voor is. Waarom kan er geen geld worden bij gemaakt, zodat het opgelost kan worden. Als geld tenminste het probleem is, want wellicht kan de wetenschap het nog niet oplossen. In ieder geval hoeven ze dan geen geld meer in te zamelen. Maar als het dan eenmaal is opgelost, dan verdwijnen er natuurlijk heel wat banen en dat is slecht voor de economie. En het belangrijkste in de wereld is natuurlijk je gezondheid de economie.

Als je per ongeluk een dier aanrijdt terwijl je aan het auto rijden bent, dan is dat natuurlijk klote. Maar ja, wat doet dat dier dan ook op de weg, zullen sommige mensen denken. Dan moet het dier maar beter uitkijken en gewoon in het bos blijven. Hoe zit het dan met mensen die in de zee gaan zwemmen en worden aangevallen door een haai? Ik weet niet of de vergelijking klopt, maar het zet mij soms wel eens aan het denken.

Welke flapdrol heeft verzonnen om na het uitloggen bij Facebook je profielfoto in beeld te laten staan. Dan kan je weer supersnel inloggen als je de volgende keer Facebook bezoekt. Dit is net zo klote als MSN in 2004. Daar bleef je e-mailadres staan in de aanmeld lijst, tenzij je via een vinkje aangaf dat niet te willen. De helft van de tijd ramde je de inloggegevens in en knalde je er een enter achteraan. En mensen maar afvragen waar al de spam vandaag kwam.

Vorige maand ben ik nog naar Oerol geweest. Ja, hartstikke leuk en gezellig allemaal, maar mijn Sonnema zonnebril is daar gebleven. Dat kan ik emotioneel maar lastig verwerken. Nu we toch op de emotionele tour zijn smijt ik dit nummer hier als afsluiter neer.

‘Cause we don’t want trouble, we’ll take what we came for and we’ll leave quiet. Or maybe we will tear you up, take what you love, and burn it down.

Bonusmateriaal voor degene die onder de video heeft gekeken. Als iemand zegt “Ik heb mijn diploma binnen“, dan denk ik hier aan. Kusjedoegknuffelzoen!

Alfons
12 juli 2016 - 23:31

Een echter Ploep fan leest de aftiteling onder de video :)
Kusjeknuffeldoegzoen