6packbeilen winter fotowedstrijd
  • 17 december 2012
  • Alfons
  • 2 reacties

“Ja ik had je gebeld. Heb je vandaag een half uur de tijd voor me? Interviewtje en een foto?” “Vanmiddag om 2 uur kan ik wel.” “2 uur is prima. Waar? Op je kantoor, waar zit dat? Oude postkantoor? Ja, hoe kom ik binnen? Goed, ik bel aan. Tot dan!”
Ron, onze Midden Drenthe krant journalist belde me vrijdagochtend, na twee uur slapen, wakker. De nacht had ik gewerkt, en dan val ik altijd als een blok in slaap. Geen aardbeving die me wakker krijgt. Ditmaal werd ik echter wakker van m’n telefoon, trillend naast m’n bed. Gemist gesprek, voicemail beluisterd en terug bellen die man! Hij reageerde gelukkig erg rap op mijn mail verzoek van afgelopen nacht. Ik had de krant benaderd met de vraag tot een artikel in de uitgave van deze week.
Want de fotowedstrijd gaat as. vrijdag officieel van start! Elke Midden Drent kan dan de hele winter zijn of haar leuke foto’s op de 6packbeilen facebook pagina zetten, om zo mee te dingen naar de prijzen! Ook als je geen facebook hebt, kun je meedoen. De voorwaarden staan op www.6packbeilen.nl
Deze week verschijnt 6packbeilen zijn eerste krantenartikel dus, en ik was er zo enthousiast over dat ik niet meer kon slapen die ochtend. BAM! Wat mooi! De kick hield me wakker tot half 1 ’s nachts. Van tevoren dacht ik na over welke vragen ik zou kunnen krijgen, en wat ik wilde vertellen. “Nee, het draait niet om mij. 6packbeilen wil de medemens helpen! Ik wil gewoon wat leuks doen, en als het kan daarvan kunnen bestaan.” Het was een leuk gesprek, hoewel ik het spannender vond, dan in een musical zingen of bungee jumpen.
Alexander Martens heeft mooie posters voor me ontworpen, daarvoor bedankt! Tom (StudentGroningen.nl) heeft me geholpen om ze te printen! En ik ben blij met zoveel steun en mooie mensen om me heen!
Verspreid dus het woord, en doe mee, vanaf as. vrijdag! Onze eerste inzending is al binnen en is als sneak preview te bekijken op www.facebook.com/6packbeilen

Jenny
17 december 2012 - 21:17

Mensen die in Beilen gewoond hebben zijn uitgesloten?

Alfons
17 december 2012 - 21:22

Ja…het gaat om de tegenwoordige Midden Drent (grenzen moeten nu eenmaal getrokken worden). Maar je mag altijd voor spek en bonen foto’s plaatsen waar je zelf blij van wordt :) Goeie dagen!