Avatar film!
  • 14 februari 2010
  • Alfons
  • 3 reacties

Goed, vandaag heb ik niet veel tijd voor de column. Werk roept. En hoewel ik een rustige nacht had, die ik samen met mijn computer spendeerde aan het schrijven van m’n boek, heb ik toch wat te melden vandaag.
Nee, geen previews van mijn te vertellen boek verhalen, maar wel een preview van een toffe film die komen gaat! Ok, en ik kan misschien zeggen dat vandaag mij de tranen in de ogen stonden. Gewoon als bijzonderheid van de dag. Omdat ik zo getroffen werd door het leed van een man die op televisie was. De innerlijke strijd van de mens ontroert mij. Net zoals Renate Groenewold dat deed in haar Mart Smeets interview. “Mag ik dat zeggen? Ja dat mag ik zeggen!”
Avatar de film! Ik heb verdorie bijna de hele tekenfilmserie kunnen downloaden, alleen de laatste vijf afleveringen mis ik. Een triest verhaal.
De tijd dringt, dus ik zal het hierbij laten. Ik raad jullie allen aan deze film aankomende zomer te gaan bekijken! Veel plezier alvast met de trailer en volg het schaatsen in Vancouver! Ik ben geen man die het allemaal volgt. Maar door Leow ben ik wel een beetje nieuwsgierig geworden. Ze sprak er zo enthousiast over…
Ok, goede zondag en fijne week gewenst.
Trailer Avatar

Pietje
15 februari 2010 - 12:17

Schaatsen Potje… Hollands trots… en een leuke trailer… ben er ook sgierig naar geworden! Greets mij!

Leonie
15 februari 2010 - 22:06

Hoi enthousiasteling,
ik bied mij aan als filmmoatie. De trailer ziet er goed uit :)
Smok
p.s. Wat een hilarische tekst verschijnt er in beeld als je per ongeluk je naam vergeet in te vullen: ‘Gast, vul eerst je naam en reactie in voordat je op de OK knop ramt!’. Muahahah!

chantal
16 februari 2010 - 17:55

dus… net als je column, kort:)