Beilen is saai !
  • 22 augustus 2008
  • Alfons
  • 0 reacties

Nu ben ik geen klager over het algemeen, hoewel ik wel veel dingen voor verbetering vatbaar vind. Zo zou ik graag zien dat er wat meer leven in de brouwerij komt in Beilen. Ik mis het leven in de stad wat dat betreft. Bijna vier maanden geleden dat ik op kamers woonde in Groningen. In deze stad was altijd wat te doen. Op welk tijdstip je ook over straat liep, er liepen altijd wel meer mensen. De bioscoop was vlakbij, een cabaretcursus lag voor het oprapen, schone dames te overvloed tijdens het uitgaan en ik vermaakte mij prima. Mijn vrije tijd kon ik daar prima besteden en dat zoek ik nu ook in Beilen. Behalve in voetbal, kan ik doordeweeks mijn ei nog niet zo goed kwijt.

Daar mag van mij wel eens verandering inkomen! Nu is het makkelijk zeggen voor mijn omgeving: ga dan aan het werk! Kalm aan, kalm aan. Ik had het over vrije tijdsbesteding. Werken doe ik expres niet fulltime, omdat ik anders niet zou kunnen voetballen. Dat is nu eenmaal een gegeven in mijn werkgebied met onregelmatige uren. Een baan bij de Fixet of het distributiecentrum van de Boer is nu eenmaal niets voor mij, al heb ik waardering voor hen die dit wel doen.

Dus ik ben aan het brainstormen geslagen deze week. Want als je een verandering wilt zien, moet je zelf de verandering zijn! Ik heb daarom een plan bedacht om meer leven in Beilen te blazen. Niet alleen in Beilen, maar heel Midden Drenthe. Welk plan dat is, dat horen jullie te zijner tijd. Eerst zet ik de stappen om dit op poten te zetten.

Vandaag wees mijn moeder mij op een klein artikel in het DvhN. “Free Rock” stond er, in Beilen om 20.00 uur voor het gemeentehuis. Vanavond dus, vrijdag 22 augustus. Een uitstekend initiatief vind ik en daar ben ik vanavond te vinden!

Er zijn nog geen reacties