Blikken
  • 6 april 2015
  • Alfons
  • 3 reacties

Een wijs man zei eens: ‘Vecht niet tegen de bierkaai, creëer een nieuwe richting.‘ Die man ben ik.

Zo deel ik graag de wijsheid van ploep.com, en hier is ons laatste nieuws. Er bestaat tegenwoordig een schaal die je kan helpen om de schoonheid van een vrouw (of man) te beschrijven. Je kent die momenten vast, zowel als man als vrouw. Je zat net in de trein, liep door de stad, of hebt een nacht in de kroeg overleefd. Er zat een mooi meisje tegenover je in de trein, een knappe verkoper hielp je in de winkel, of je had het telefoonnummer gescoord van een meisje (misschien meer). Uw eerste reactie was – ‘Dit moet ik m’n vrienden vertellen!’ Logisch, schoonheid moet gedeeld worden. Terwijl jij je verhaal afstak, wilde je dat die vriend zich helemaal kon inleven in jouw situatie. Hij moest begrijpen hoe knap die verkopert was, of het meisje in de trein. Het was van levensbelang dat hij aansloot in jouw beleving, want dan konden jullie samen blij zijn voor jou. Maar waar begon je? Beschreef je haar vormen, haar uiterlijke kenmerken? Vergeleek je haar met bekende personen? Hoe beschreef je eventueel haar innerlijk?

Tevens hield je tussen het geven van de beschrijvingen door, het gezicht van die vriend in de gaten, om te kijken of hij het snapte. Om te kijken of hij daadwerkelijk de boodschap had begrepen. En terwijl je aan het vertellen was, wist je dat elke beschrijving hem of haar te kort deed. De vriend zou het nooit begrijpen.

Dames en heren, om dit probleem te voorkomen, introduceren wij, van ploep.com in samenwerking met Sonnema – de ‘blikken-schaal’.

Om duidelijk te maken aan je vriend hoe mooi diegene in kwestie was, hoef je slechts te zeggen: ik zou haar zonder blikken doen (perfect van binnen&buiten). Of – ik denk dat ik haar pas na 4 blikken zou doen (als je iets meer overtuiging nodig bent). Of – zij was zoo mooi, min twee blikken mooi (strakke plasser alleen al bij het aanschouwen van haar naam)! Je vriend zal direct weten hoe de vork in de steel zit, en hoppakee, de liefde is gedeeld.

Zo zijn we allemaal winnaars.

Ronald
6 april 2015 - 09:55

Fantastisch, allemaal winnaar zijn is fijn.

zusje
7 april 2015 - 11:05

Duidelijk verhaal bro…

chantal
11 april 2015 - 07:09

oke… hup… aan de blikken dus