Boek te koop!
  • 18 juli 2016
  • Alfons
  • 4 reacties

Het is met gepaste trots dat ik hier vermeld dat mijn boek te bestellen is. U kunt het goede nieuws herkennen aan m’n grote glimlach.

Ik storm deze column met mijn grote nieuws binnen! Ik val met groot enthousiasme met de deur in uw huis. Het is zover, de blanco pagina’s zijn beschreven met een uniek verhaal.
De titel van het boek is ‘Hé Gek, kom terug!’. Jack vertelt u over de beslommeringen van alledaagse dag. Schuld & schaamte zijn hem niet vreemd, waarbij hij ontaard in pacifisme.

Alsof de inleiding nog niet indrukwekkend genoeg was, vervolg ik met een aanbieding waar u van zult likkebaarden! Ik wil u namelijk uitnodigen om aanstaande donderdag 21 tot en met zondag 24 juli op het Kuna festival te komen. De nachtegaal van het Dwingelderveld zal mij daar helpen enkele liederen te vertolken en meer. De voorstellingen duren een half uur en elke dag is er één voorstelling van ons.

Dus heeft u de komende dagen zin in vertier en een grapje, dan bent u van harte welkom op het Kuna festival!!

U kunt uw bestelling doorgeven op – www.gezapigejackpot.com door een bericht te sturen. Of laat uw naam (en zo nodig een e-mailadres) achter in een reactie op deze column, mocht ik u kennen dan neem ik contact op. Heb ik geen flauw idee wie u bent, dan hebben we pech. Doeg!

Anoniem
18 juli 2016 - 08:24

Jazeker wil ik een boek bij je bestellen!!! ?

WPD
18 juli 2016 - 08:36

Accepteert u ook boekenbonnen?

Joyce Poort
19 juli 2016 - 09:55

Super gaaf! Ik wil er graag 1 bij je bestellen.. Mijn mail adres is: j.poort@live.nl

Dörte
19 juli 2016 - 15:31

Ik wil ook graag 1: d.a.rohlfs@gmail.com :)