Carrière
  • 15 juli 2018
  • Alfons
  • 1 reactie

Moi. Werk.

Ik val met de deur in huis, werk. Ik werk nachtdiensten en dat was een tijdje leuk en aardig, en ik zou er tot aan m’n pensioen mee door kunnen gaan qua fysieke belasting, maar…
Nu het vaderschap staat te wachten, zou ik wel overdag willen werken. Praktisch handiger en er broeit een idee bij mij. Op het moment begeleid ik namelijk naast mijn nachtdiensten twee pgb cliënten en ik bemerkte dat ik daar goed in ben. Het begeleiden van cliënten op geestelijk gebied en rondom praktische zaken in en om het huis(-houden). De cliënten zijn zeer tevreden en daar haal ik voldoening uit. Toen kwam het idee: wat nou als ik zzp’r word in het PGB werk?

Zorg verlenen dat aansluit bij de wens van de zorgvrager. Één op één begeleiding met grapjes, maar vooral gezien worden en inzicht geven in patronen die doorbroken mogen worden. Daar ben ik blijkbaar sterk in. Dus de berekening werd gemaakt en gecheckt door een bevriende boekhouder. Financieel aantrekkelijk, zelfs voor minder uren dan ik nu maak. Argumenten in mijn straatje. Nu ben ik begonnen met een zoektocht naar PGB cliënten en daarbij wil ik u als lezer betrekken, want je weet maar nooit. Mocht u dus iemand kennen, het liefst in de buurt van Groningen (maar elke tip is welkom), die begeleiding nodig heeft vanuit het persoons gebonden budget dan hoor ik het graag!

Daag beste lezer, ik hoop van u te horen.

Jenny
16 juli 2018 - 22:39

Succes!