Challenge II
  • 29 maart 2020
  • Alfons
  • 4 reacties

‘Dus geen borrel vanavond?’ Helaas niet, we missen elkaar, dus ik proost vanuit huis op hem met m’n warme chocomelk en bruine rum. Slagroom vergeten. M’n vriendin zat vrijdagavond aan de keukentafel uitgebreid aan de digitale borrel. De laptop erbij om het digitale festival van radio 2 bij te wonen en ondertussen met twee vriendinnen aan de beeldlijn hangen. Wat een plezier had ze. Ik moest nog even m’n blote kont laten zien en er werd naar tarrels gevraagd. M’n vriendin wist niet wat dat waren en och och och wat is ze toch een mooi groen onbedorven blad. Ik heb gezegd dat het hele mooie herinneringen zijn.

Hoe dan ook, de mens zit veelal binnen en moet zich wat vermaken. Dus om jullie hierbij te helpen heb ik een digitale zoektocht georganiseerd. Met een prijs die je dagen zal vermaken! De bedoeling is dat je een verborgen (lees – onzichtbaar) knopje vindt op m’n website en als je daarop drukt, win je de prijs als je bij de eerste vijf vinders hoort! De prijs – mijn autobiografische fictieve boek: ‘Hé Gek, kom terug!’

www.gezapigeJackPot.com is de website, vindt het verborgen knopje en klik erop. Succes gewenst en veel plezier met zoeken!

Anoniem
29 maart 2020 - 23:25

Ook op de mobiele versie?

Alfons
30 maart 2020 - 10:30

Ja, ook op de mobiele versie beschikbaar ditmaal. Succes, m’n vriendin kon hem niet vinden. Na een week zal ik een tip geven.

chantal
1 april 2020 - 19:57

nog een suggestie trouwens voor die eerste challenge…die ene mooie collum die er onder dwang afgehaald is!!! hihi

Alfons
3 april 2020 - 12:39

Doerak Chantal :)