Challenge
  • 23 maart 2020
  • Alfons
  • 3 reacties

Moi! Misschien heeft u deze dagen tijd over en weet u van gekkigheid niet wat u mag doen. Voor u en voor alle andere gegadigden heb ik een challenge bedacht, genaamd – zoek en benoem uw favoriete ploep column!

Misschien bent u zich gewaar van het feit dat ik al bijna twaalf jaren columns schrijf voor ploep.com, misschien ook niet. Hoe dan ook, het wordt tijd voor een bundeling van enkele van deze epische passages. Daarom doe ik bij deze een oproep tot u met de vraag – wat is uw favoriete column geweest? Ik ben zeer benieuwd welke column u is bijgebleven, of u wellicht nog eens terugdenkt aan woorden die ik mocht noteren dankzij uw gratie. Want zo is het, mijn columns bestaan dankzij u! Dankbaar ben ik u voor uw jarenlange steun. Uw betrokkenheid bij een column van een oud Beilenaar. Een jonge Groninger welke langzaamaan opdroogt tot stadjer. Het is mij een voorrecht om u tot mijn kleine lezersschare te mogen rekenen. Dank u voor de maandagochtend!

In het archief vindt u columns van voor maart 2015. Kijk maar hoever u in deze challenge wilt duiken, ik waardeer elke bijdrage! Veel plezier met de zoektocht, doei.

Sjakie
23 maart 2020 - 11:39

Drie van mijn favorieten in willekeurige volgorde:

Sjakie Kippengaas, S. St. en John Mclovin

Naar de kloten…

2015

Gerda
23 maart 2020 - 15:51

Deze had ik opgeslagen bij mijn favo. Haha

August 7, 2015

Het verhaal gaat dat toen mijn nichtje geboren werd, ik direct na binnenkomst naar boven rende en haar liggend in de wieg bekeek. Ik kon niet wachten…

Chantal
29 maart 2020 - 20:55

opdat ze het weet en genieten….
Het zijn de onderwerpen die jou bezig houden en dat is altijd mooi om te lezen