Creëren
  • 8 november 2020
  • Alfons
  • 0 reacties

Vroeg op bedde gaan lukt niet meer. Er was van alles te doen en dus blijft er genoeg over om naar uit te kijken morgen! Morgenvroeg voor dag en dauw hardlopen, een half uurtje moet lukken. In de morgenstond omdat m’n vriendin mag werken. Als zij om zes uur opstaat, draai ik mij het liefste om, maar ik zal mezelf een draai om de oren geven in de wetenschap dat ik het ’s avonds als ze terug is, vertik. Nu de voetbal stil ligt, moet je wat.

Het is al bijna half twaalf, de zoektocht naar een zaagtafel om verstek en op maat platen&planken te zagen, zal ik staken. De zoekresultaten sla ik op met alle gepaard gaande wensen. ‘Een zaagtafel?’ Jaja, m’n twee rechterhanden jeuken om in het huis aan de slag te gaan. Maar al m’n wilde ideeën worden beteugeld door Dieuwke. Ze vertrouwt m’n hoogmoed voor geen meter en daarom heb ik een deal gesloten. Eerst mag ik buiten het schuurtje verbouwen en als ik voor deze uitdaging slaag, dan mag ik schoorvoetend over de drempel binnen het huis een klus klaren. Zo hoop ik haar vertrouwen steeds verder te winnen en dan stamp ik binnen no time die kastdeur van de foto naar Foske haar slaapkamer uit de Groningse klei.

Wie weet mag ik die kas c.q. serre op het platte dak dan uiteindelijk ook bouwen?! Oe en die pergola met hangmat in de tuin niet vergeten! Waar laten we de zonnepanelen?

Er zijn nog geen reacties