De allerlaatste Kuna
  • 31 mei 2021
  • Alfons
  • 0 reacties

2021 begint zich voorzichtig te ontdoen van haar pandemie beperkingen en zodoende is daar het heuglijke nieuws dat het allerlaatste Kuna festival dit jaar doorgaat! Vanaf donderdag 22 juli tot en met zondag 25 juli op het Dwingelderveld, www.taribushkuna.nl  

Ik moet u bekennen dat ik er niet meer op gerekend had. Een festival in corona tijd? Maar het corona tijdperk lijkt ten einde, de media hetze kalmeert. Ons wordt niet langer angst ingeboezemd, maar hoop door vaccinatie. De daden worden bij het woord gevoegd en alles wordt weer normaal. Eindelijk, en dus Kuna! Dwalen over de heide, mensen kijkend zittend bij het haardvuur en al bomen knuffelend één worden met de natuur. Grassprieten tellend de dagen doorkomen, want je hoeft niets. Relaxt hangen met heerlijk eten en vrienden om je heen. Of aan de praat komen met onbekende beste mensen. Liefde hangt er in de lucht alsof niets anders de klok slaat en vertraagd wordt de tijd. Je kunt er bewonderen en je vergapen als je wilt. Als je er oog voor hebt en lust.

Workshops volgen, muziek luisteren en theater kieken. Het kan er op intieme locaties tussen de bomen, maar ook op tentjes in de hei. Het gevoel dat je welkom bent en mag doen wat je wilt stroomt de organisatoren uit de poriën. Dus kom tot zien, komt tot zien. Welkom!

Er zijn nog geen reacties