Drokte
  • 19 november 2018
  • Alfons
  • 0 reacties

‘To Kuna or not to Kuna, that is the question…’
Warempel lijkt het erop dat er ge-Kunaat gaat worden. Één en ander gaat overlegd worden, daar kom ik op terug.

Zo bent er nog meer vraogen die er veur mij ligt. ‘Waarom hej vorige week geen column schreven?’ kun ie wel denken. Ik verantwoord mijzelf alsnog:
ik was de laptop vergeten met te nemen naar de nachtdienst. Zwak excuus, want er waren meer wegen naar Rome. Eerlijker gezegd is m’n agenda te vol voor mijn manier van doen en kwam me de vergeetachtigheid wel even goed uit.

Gaten in de agenda worden snel opgevuld en ik denk aal maar: ‘Ach, vanaf januari jongleer ik geen twee banen meer, dus dan beschik ik weer over de helft van mijn tijd.’ De andere helft schenk ik met alle liefde aan thuis en’t (toekomstig) brood op de plank. Die nachtdienst-jongleerbal verruil ik voor de Kuna-bal. Daar heb ik zin in. En als de Kuna-bal valt, dan komt’t boeken-bal ervoor in de plaats. Het leven lijkt Almelo wel, er is altijd wat te doen.

Kan ik leven zonder een agenda? Dat vind ik een interessante vraag (en zonder telefoon zou ook mooi zijn). Ook daar ga ik op terugkomen, als ik er tijd voor heb gemaakt. Eerst maar lichamelijk herstellen van een gezellig weekend met onmisbare vrienden. Fijne maandag!

Er zijn nog geen reacties