Een goed hart
  • 4 april 2016
  • Alfons
  • 1 reactie

Ik ken hem bijna heel mijn leven, een basisschool vriend tot op heden. Chubby oftewel Jeroen. Hij verloor zijn moeder aan kanker. De tijd doet haar niet vergeten, ze probeert slechts de pijn te verzachten.

Chubby is de bijnaam die bleef hangen door de jaren heen. Dat krijg je als een sportieve kerel een paar kilo Bourgondisch leven erbij krijgt. Hij is een beste kerel, een leraar, een zoon, haar man en een vader. Een jaar geleden hoorde ik hem voor’t eerst praten over het initiatief welke ik nu onder uw aandacht breng.

Ter ere van zijn moeder, aan allen die mensen verliezen of hebben verloren aan kanker, voor hen die strijden tegen de ziekte. Voor hen heeft hij een initiatief bedacht waarmee zijn leerlingen en zijn collega’s aan de haal gingen. Voordat hij wist wat er gebeurde demarreerde zijn plan tot werkelijkheid. Hij had graag mee willen doen met de Alpduzes 2016, maar wegens praktische obstakels was dat niet mogelijk. Een ander zou misschien op hebben gegeven, hij niet. Hij blies iets nieuws tot leven –
op 5 juni gaat hij met een groep van zijn school, het Dollard college in Bellingwolde, de Mont Ventoux in Frankrijk beklimmen om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Het monster van 1,9km hoog, 22 km lang en met een stijgingspercentage van gemiddeld 7,5% zal bedwongen worden. Helden zullen gesmeed worden met tranen en het snot voor de ogen. Allemaal zodat hun gereden sponsorgeld naar de stichting KWF kan gaan voor beter onderzoek.

Onderstaand kunt u op de foto alle details nog eens rustig nalezen. In het kort komt het hierop neer – uw financiële donatie is welkom!

Mocht u willen weten ter name van wie het rekeningnummer moet, laat uw emailadres achter in een reactie of neem via een andere weg contact op, dan geef ik u zijn naam.

jeroen goede doel

chantal
6 april 2016 - 19:55

mooi geschreven vriend….even een pasje op de plaats