Funda
  • 6 maart 2022
  • Alfons
  • 1 reactie

Regelmatig kijk ik even op funda. Niet dat het me hier niet bevalt, maar wie weet staat er elders iets onverwachts moois. Ergens tussen het groen, een boerderijtje, met ruimte voor een hond om rondjes te rennen.

Zeegse en Midlaren zijn wat dat aangaat mooie gebieden. Hooghalen heeft een mooie boerderij te koop staan aan de Boermarkeweg, alleen de houten vloer mist. Wat dat betreft voldoet de woning aan de Beilervaart weer, maar daar zit je op de wind. In Lhee vlakbij de Bospub zie ik mezelf ook wel wonen. Hijken heeft aan de Drift een leuke omgebouwde school te koop staan. In en om Groningen is’t niet te doen qua prijs.

Nee wat mij mooi lijkt is om samen met vrienden op een stuk grond te wonen. Bouwgrond is prijzig, maar een leuke Tiny woning houdt de kosten laag en dan bouw je gewoon een schuur erbij als werkplek of wat ook. Man als je met een groep vrienden een klein dorp bouwt, dat is toch fantastisch thuiskomen! Daar word ik gelukkig van! Plek en vrienden moet allemaal goed komen. Wie interesse heeft, meldt zich maar aan. Ik weet dat in Fransum een mooi stuk grond te koop staat, als je daar samen toch wat kunt realiseren! Gekke locatie, maar dat maakt niet uit want je bent ja mooi samen! Kun je mooi oud worden. Zo’n gek plan is het nog niet. Wie weet, wie weet.

Tiny House – Sprout

Anoniem
7 maart 2022 - 12:55

Mooi plan!