Gratis Bootcampen
  • 16 september 2016
  • Alfons
  • 5 reacties

Als ik aan’t ventie denk, moet ik glimlachen. De ondeugd springt uit z’n ogen. Ik ken hem al sinds hij net de voetbalschoenen paste. Hij is mooi opgegroeid, een knappe kerel en de humor behouden. Het is één van de weinigen waarmee ik fijn voetbalde, dat had ik achteraf gezien wel langer samen willen doen.

Hij koos z’n eigen weg en wist zich geborgen in de warmte van zijn nest. Een mooi nestje trouwens waar hij uit kwam, daar kunnen ze trots op zijn! Stoppen met voetbal was na een levenlang een knappe keuze, welke hem de vrijheid schonk om te zien wat er nog meer bestond in de wereld. Op zijn werkplek kwam ik hem regelmatig tegen en dan neemt hij alle tijd alsof het werk niet bestaat. We bespraken de voortgang en kwispelden enthousiast met onze staart.

Hij heeft een manier gevonden om te doen wat hij leuk vindt en daar kunt u van profiteren! Mocht u de wens bezitten om wat aan uw lichamelijke conditie te doen, dan helpt ‘YOUR BOOTCAMP’ u graag. In de maand september kunt u gratis lessen volgen! Dit weekend, op zaterdag om 14.00 uur en zondag om 10 uur, kunt u kennismaken door deelname. Voor meer contactgegevens kunt u bij Wieger Oldersma en zijn compagnon terecht. Op hun facebookpagina vindt u meer informatie!

Sporten met grapjes, wie wil dat nu niet?

Melany
16 september 2016 - 10:35

Leuk stukje Alfons!

Goedemorgen!
16 september 2016 - 10:39

Ik vind helemaal mooi!

Ollie
16 september 2016 - 12:23

?

Ria de Vries
16 september 2016 - 12:54

Past precies in dit stukje! ?

chantal
16 september 2016 - 13:23

er is ook meer na het voetbal…maar ja…..xje