Huisfilosoof
  • 5 juli 2021
  • Alfons
  • 0 reacties

Sinds kort bied ik mijzelf aan als Huisfilosoof voor organisaties en bedrijven. Een discrete meedenker, dat ben ik. Op verzoek kan ik eenmalig of voor langere tijd aan hen verbonden zijn.

Wat heb je eraan? Dat weet je niet van tevoren. Wellicht helemaal niets, nou dan gaat het goed. Wellicht zet ik u en de uwen aan het denken, nou das nog beter. Als je helemaal waar voor je geld wilt, dan laat je me nog een keer komen. Des te beter ik iemand leer kennen, des te beter ik weet welke vragen van belang zijn. Wanneer je mij het beste op kunt laten dagen? Als je niet weet wat je wilt of moet kiezen. En dat je weet dat je het niet weet, maar het misschien wel zou willen weten. Als je met dat verlangen bij me aanklopt, doe ik de deur los.

Maar goed, niet alleen voor ondernemers ben ik er, ook voor de particulier met dilemma’s of levensvragen. Als je iets doet omdat je niet weet wat je anders zou moeten doen bijvoorbeeld. Of als je ergens blijft, terwijl je weet dat je daar niet wilt zijn, maar je toch blijft.

Als u het niet weet en u durft dat te zeggen, dan bent u welkom bij mij om verder te komen. Niet dat ik het weet, maar daar vertel ik u meer over. Kosten? Een bijdrage naar eigen inzicht.

Er zijn nog geen reacties