Ich habe es nicht gewust
  • 11 oktober 2009
  • Alfons
  • 2 reacties

Zo reageerde de jongeman, welke in dit artikel liever anoniem wil blijven, op het bericht dat hij verantwoordelijk wordt gehouden voor de regen overlast van de afgelopen dagen. Op onlangs verschenen beelden is de jongeman te zien waarop hij de verloren gewaande kunst van de “regendans” vertoond.
“Zeer spijtig, ik houd van lekker weer”, vervolgde hij zijn verbaasde reactie. “Ik was net aan het repeteren voor dat dansprogramma op tv en ging lekker uit m’n plaat. Ik heb alles gefilmd omdat ik de choreografie nog wel eens vergeet en op film duidelijk kan zien waar het verkeerd gaat. In dit geval ging alles goed zoals u hebt gezien, alleen voelde ik destijds nog geen nattigheid hangen.” Nu dus wel, aangezien de afgelopen dagen de zon zich vaker achter de regenwolken verschuilt.
Dankzij de vrijgekomen beelden is er echter ook een nieuwe hype ontstaan in clubs en discotheken over de hele wereld. De nieuwe dansmoves blijken namelijk erg populair te zijn. De jongeman glundert bij het horen van dit nieuws. “Ja ik heb de choreografie zelf bedacht en mijn inspiratie uit het dagelijkse leven gehaald. “De wandeling” daar begint de dans mee. Zeer geliefd bij met name de Nordic Walkers. Vervolgens kies ik voor een overgang die men in de vechtsport “de sprinkhaan” noemt. Zeer energiek en totaal niet serieus genomen door mij. Om mezelf hier niet teveel in te verliezen en om te voorkomen dat ik verdrink in mijn danschaos, houd ik het hoofd boven water met de “chest-crawl”. Deze heb ik ontwikkeld en bijgespijkerd in samenwerking met Pieter vd Hoogenband. Hij is ook zeer content met het resultaat. Daarom gaan we ook over tot het “ridiculously low schouderklopje”. De SM liefhebbers zijn vooral met deze move aan de haal gegaan. Zelf voer ik hem met gepaste kracht uit. Dan heb ik nog “de positie”, “de wandeling II” en nog een paar favorieten van mij erin verwerkt. Vooral de “kiekeboe” en “gooi-het-raam-los-en-zwaai-naar-je-publiek” ben ik zeer ik trots op.” Om de lezer een beeld te willen geven van het resultaat, hebben we het bewuste beeldmateriaal toegevoegd. Verder kunnen wij geen uitspraken doen over de werking van de “regendans” en hebben wij de x-factor van de dans uit het beeldmateriaal gehaald, om te voorkomen dat de “dans” in kwaadwillende handen valt. Zangeres EliZe geeft in een reactie aan dat het “pure entertainment” is wat de jongeman laat zien. “Hij durft het aan om zichzelf niet serieus te nemen, uitzonderlijke klasse!”

Ronald
25 oktober 2009 - 21:31

Ik ben benieuwd wat Geralda hier op te zeggen heeft? ;)

geralda
30 oktober 2009 - 21:45

ziek