Jij ondeugd
  • 11 februari 2013
  • Alfons
  • 2 reacties

Ik ga iets spannends doen. Ik voel het. Ik weet het. Ik vind het prachtig! Rustig zitten en werken aan deze column is lastig. Van binnen bruis ik van de energie. Het is een Picasso in de maak en het maakt me blij. De gedachte geeft me voorpret en ik ga iets stiekems doen. Aangekondigd op Facebook – ” Vertrek je morgenvroeg met de trein van het station in Beilen? Laat me dan weten of je 6packbeilen zag :) Ik hoop dat het niet te missen is!” en straks zal ik zorgen voor de uitvoering van het mysterie.
Zal ik opgepakt worden door de politie die zijn nachtelijke surveillance ronde maakt? Zal ik zelf alles op moeten ruimen? Zal ik een boete krijgen waar je u tegen zegt? Het is gekkenwerk, GEKKENwerk! M’n vader zei al: ‘Als je zoo vroeg op moet, zou ik nu naar bed gaan als ik jou was!” Maar ik ben nog wakker, het is kwart over één ’s nachts.
De eerste trein naar Assen vertrekt om 6.23 uur, dus die mensen vallen me niet lastig. Nee het zijn de eerste reizigers naar Hoogeveen die mij dwingen om er nachtwerk van te maken. 5.35 uur vertrekt die eerste trein. Het perron zal niet druk bezet zijn, maar toch lopen ze mij in de weg. Ik werk het beste in stilte. Foto’s zal ik maken en gniffelen zal ik in mijn vuistje. De spannende voorpret is er…nu hopen dat het droog blijft! Buienradar geeft gunstige voorspellingen. Nu trek ik m’n winterpakkie aan (’s nachts is het koud!!) en de foto’s kunt u vinden op de 6packbeilen facebook pagina. Xje

Reiziger in de eerste trein
11 februari 2013 - 05:47

Ik heb ze zojuist gezien. Blijkbaar was je niet helemaal op tijd, maar 2 van de 4 ingangen op het voorste perron waren gekleurd. Marketingtechnisch had je er misschien .nl of http://www.aan vast moeten plakken, maar dat is voor de volgende keer.. Ook rekening gehouden met het rookhokje van de domo?;)

Ollievrouwtje
11 februari 2013 - 10:56

Inmiddels erg nieuwsgierig!op naar station.haha