Kogel door de kerk
  • 24 februari 2019
  • Alfons
  • 1 reactie

Een hele beste beslissing, de daad bij m’n voornemen voegen! De voorpret kan beginnen en dat kwam allemaal omdat Josbert het mij adviseerde. In de kantine liep ik de Kuna man pur sang knuffelend tegen het lijf. ‘Het giet rap met de opgaven, dus wees erbij!’ zei hij mij. Toen trok hij z’n mooie Taribush trui aan en ging op het groene gras spelen. ‘Nou, laten we dat dan maar doen,’ dacht ik bij mezelf en de volgende dag gaf ik mij op voor het Kuna festival 2019.

Vanaf donderdag 18 tot en met zondag 21 juli bent u welkom om van de relaxte sfeer te genieten. Als u ergens besluit om een wildvreemde te begroeten, dan kan ik mij voorstellen dat dit de plek is. Een praatje over wat dan ook, kan daar uitmonden in het vinden van een zielsverwant. Maar het kan ook zo zijn dat er slechts een blik wordt uitgewisseld en dat daarop wordt geproost.

Hoe dan ook, wij zijn er te vinden. Als m’n opgaves worden toegelaten, zal ik op twee plaatsen te vinden zijn: het theater op vrijdag en zaterdag. Daarnaast hoop ik dagelijks op de stilteweide te mogen staan samen met een toekomstig collega. Caravan erbij en komt u maar binnen om beter te leren denken. Als ik toegelaten ben, zal ik het hier bekend maken! Tot dan, kalm an.

Sieta
25 februari 2019 - 09:29

Veel plezier gewenst alvast.