Komt tot zien!
  • 6 juni 2016
  • Alfons
  • 1 reactie

“Een voorstelling naar het te verschijnen boek van A. Pot: “Hé Gek, kom terug!”

Het personage Jack uit de autobiografisch fictieve roman spreekt over zijn dagelijkse dilemma’s. Schaamte, schuld, rebellie, en grapjes. De liefde wordt bezongen, want liefde is het streven. De andere mens is zo mooi! U bent geweldig. Vanaf 12 jaar.”

Eind november afgelopen jaar kwam de oproep van het Kuna festival voorbij – ‘Wil je bij ons optreden, geef je dan nu op!’ Het heeft een dikke week geduurd voordat ik die knoop doorhakte. De doorslag was de spanning die de keuze met zich meebracht. Ik dacht bij mezelf – ‘Dan wil ik het vast heel graag, laat ik het maar doen.’

‘Maar wat ga ik in hemelsnaam doen?’ vroeg ik mijzelf af voor de sprong in’t diepe? En wat bleek? Na m’n sprong kwamen de antwoorden vanzelf. Dankbaar ontving ik bv. de samenwerking met een jonge getalenteerde dame. Ze zingt en speelt gitaar en het is nog een tof wijf ook.

Dus het is een feit, ik ga optreden met haar aan mijn zijde en het publiek voor me. Ik stel me glimlachende mensen voor, mooie mensen, van binnen. Want het festival is zeer rustgevend voor de gemoedstoestand. Een oase van hartelijkheid zonder weg te zweven. Daar nodig ik u graag voor uit, niet alleen voor mij, maar ook omdat ik’t u allemaal gun.

Anoniem
24 juli 2016 - 20:02

Reactie