Kopje koffie?
  • 29 april 2019
  • Alfons
  • 0 reacties

Dus ik heb een beroep gekozen welke bijna niemand kent. Filosofisch Practicus. Ik stond laatst op een feestje en na mijn uitleg over wat ik doe, hoorde ik mezelf zeggen: ‘Klinkt wat abstract hé?’ Dat werd beaamd. Ik moet werken aan m’n verkooppraatje.

Commercieel worden is een kunst die ik vaker niet wil verstaan. Ik laat de ander liever met rust. Schiet voor mij helaas niet op als ik mijzelf wil verkopen. Netwerken is dus het devies. Mezelf op de kaart zetten. Want ik geloof in wat ik verkoop. Wat ik verkoop is wijsheid. Geen algemene tegeltjeswijsheden, maar persoonlijke wijsheid op maat. Specifiek voor jou. Over je twijfels, je zorgen en hoe jij met je denken daar tegenaan kijkt. Wijsheid is te koop! Dat is toch fantastisch. Eigenlijk zou alleen dat feit al genoeg moeten zijn. Dat ik lui in m’n hangmat kan gaan liggen en dat deze slogan het werk voor mij doet: ‘Wijsheid kopen? Moet je even naar Alfons lopen.’ Of ‘Wijsheid, omdat je het waard bent.’

Laten we maar met een bakje koffie beginnen. Om het onderwerp bij de kop te pakken: wat is wijsheid? Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Mail dan naar: fpalfons@protonmail.com of laat een reactie achter.

Er zijn nog geen reacties