Nieuws van de dag
  • 7 februari 2010
  • Alfons
  • 1 reactie

Dikke sneeuwval in de U. S. of Amerika. Een meisje van negen jaar in China bevalt van een kind. Brand in de Oude Ebbingestraat in Groningen: 1 studente overleden. Alfons laat een scheet. Zo. Dan staat alles weer in perspectief. Een scheet laten is dan helemaal zo erg nog niet.
Het nieuws van deze dag is: de geboorte van het gerecht “TRIO Karnialf”! Men neme drie zeer culinair aangelegde talenten en gooit ze in de keuken. Roer wat ideĆ«en in de mix. Laat het even sudderen. Stook het vuur nog even op en hoppakee, dit is het resultaat. Een nieuw “Menu veroverend gerecht”! Bestaande uit een groente taartje met o.a. aubergine, courgette en mozzarella. Een stukje Ossenhaas met een lekker sausje! En Kabeljauwfilet met witte wijnsaus en gepofte knoflook. Deze drie gerechten krijgt men op zijn bord en smullen maar!
Vandaag werd dit gerecht door mijn twee naar Zuid Afrika vertrekkende nichtjes en mijzelf uitgevonden. Je moet toch wat in je vrije tijd. Men kan hun vrijwilligerswerk en organisatie sponsoren door in “Koos” consumpties te nuttigen. De eigenaar doneert namelijk per consumptie 0,10 eurocent aan het goede doel. Dus vannacht heb ik weer goed werk verricht. Het is een zware taak, maar iemand moet het doen.
Gisteren toch weer even lekker gebald moet ik zeggen. Op kunstgras wel te verstaan en de FC Wolvega was onze tegenstander. Dat was weer even fijn ballen en met twee assistjes zat mijn taak erop. Douchen en terug naar de kantine rijden om vervolgens thuis twee pannenkoeken te verorberen in gezelschap van pa en ma. Om de avond in te gaan met Chantal welke sinds kort alle kanalen kan ontvangen. Dus konden we de film V for Vendetta kijken! Dat was me daar toch een goede film. Ik had hem al eens gezien, maar donders, Natalie Portman was niet eens de reden dat ik de film mooi vond. De strijd van een man tegen groot onrecht. De moed! Het lef! Angst in de ogen aankijken en om nog een portie vragen! De held flikte het allemaal! Wat een man en wat een verhaal. Goed, vervolgens moet ik toch echt eens zelf wat gaan doen. En wat dat is, zult u later lezen. Het is nu namelijk tijd om te slapen. Lief zijn voor elkaar mensen. Ik wens u allen het beste!

chantal
11 februari 2010 - 11:16

idd even in perspectief zetten… later…