Niks mooiers as dat
  • 7 juni 2020
  • Alfons
  • 1 reactie

Lohues heeft een liedje geschreven met als titel ‘Niks mooier as dat’. Hij zingt over momenten uit het verleden waar hij op terugkijkt en beseft: ‘Ja, der was niets mooiers as dat. Ik wol dat ik dat toen weten had.’ Dat hij eigenlijk een beetie spiet had dat hij dat toen niet besefte.

Gisteravond was ik op Chantal zien feesie en hij liep over van liefde en dat was fijn om te ontvangen en te geven. Er hing een slinger van foto’s van elke levensfase. Op elke foto herkende je z’n boevenkop. Omdat hij me toont dat je alles mag zeggen wat je denkt, durf ik ook helemaal mezelf te zijn. Sjakie, Luke, Steeg en Jeep, jullie ook bedankt daarvoor! Toen besefte ik gelukkig dat er niet veel mooiers as dat was.

Aankomend weekend mag ik op pad, kamperen met drie vriendinnen in het mooie Drenthe op camping Buitenland. Lohues woont er vlakbij en ik hoop dat ik hem nog tegenkom. Samen eemn een filosofisch boompie opzetten, eemn een liedtie zingen: ‘Hier kom ik weg ofzo.’ Ik zal em maar tegen het lijf fietsen. Over fietsen gesproken, ik zou op fiets heen vanuit Groningen, maar de dames krabbelen terug. Jammer, was ook mooi west. Misschien ga ik wel allennig. Kapot zal ik wezen, ik mag wel op tied weg.

chantal
8 juni 2020 - 20:43

dan kun je mooi je fantastische fietsbroek proberen….
en ja….liefde hing in de lucht..mag ook wel als ze 50 is geworden!!!!!
love