Omdat u het waard bent
  • 29 juni 2015
  • Alfons
  • 2 reacties

Dames en heren, komt tot zien, komt tot zien! Aanstaande donderdag, vrijdag, en zaterdag is het zover. 2, 3 & 4 juli van tweeduuzendvieftien breken dan aan en vieren hun hoogtepunt in de theatervoorstelling – ‘De laatste dagen van Adel Blank!’

Voor de ongelukkigen die Facebook hebben, het spijt me van alle commotie en spam van onze stichting THTR kant (ook de komende dagen). We bedoelen het goed moet u maar denken. Grapjes en plezier delen wij nu eenmaal graag, vandaar onze uitnodigingen in het veelvuldige. Verschillende vragen heb ik rondom het stuk ontvangen, maar de vraag die ik nog niet gehoord heb, is – ‘Waarom zou ik in hemelsnaam komen kijken?’ Niemand durft hem te stellen, ja en amen wordt gepredikt. Uitgezonderd natuurlijk de vele mensen die geen vragen stellen, en direct kaarten kopen, omdat ik mee mag spelen met de anderen. Mijn dankbaarheid kent geen grenzen! Of toch, mocht je uit deze uitspraak enige rechten willen ontlenen.

De ‘waarom’ vraag dus, een kind had hem kunnen stellen. Enkel en alleen opdat je erbij bent, punt. Gesprekken in de toekomst zullen namelijk vaak aan deze avonden refereren. Hoe ik op m’n bek ging, in de lach schoot waar dat ten strengste verboden is als speler, of schitterde achter de piano, of waar jij naast die ene persoon in’t publiek kwam te zitten en nooit meer haar hand losliet. Het leven is één groot avontuur, en deze avonden bieden wij jou een extra gelegenheid om te excelleren in je avonturieren rol.

Wij spelen voor jou, voor u. Het familielid, de trotse ouder, broer of zus, vriend of vriendin, vrienden, buren, toevallige voorbijganger, winnaar van de prijsvraag, recensent (genade!), meneer van Warmerdam (leuk dat u komt), en natuurlijk mijn Sonnemaatjes.

Voor de rest van uw informatie kunt u terecht op de site. Weet dat er geen pauze is, dus neem uw drankflacon in de binnenzak mee. Er zijn nog voldoende kaarten beschikbaar. Tot dan!

chantal
30 juni 2015 - 08:11

o wee als je gaat zingen!!!!

alfons
2 juli 2015 - 09:48

:) jij vindt het nog spannender dan ik hé :D
xje