Onder constructie
  • 12 december 2022
  • Alfons
  • 0 reacties

M’n website ben ik aan het vernieuwen. Het jasje dat ik daar schetste, paste mij niet meer.

De site is het uithangbord van m’n eenmanszaak. Gezapige Jack Pot heet m’n bedrijf. Mooi toch, ik kan zo lekker gezapig zijn. Terwijl anderen werken, lig ik het liefste in een hangmat. Dat is de mooiste plek om iedereen te aanschouwen en mij opperbest te vermaken. Ik durf het u allemaal schaamteloos te vertellen omdat ik mijn aard heb omarmd. Wetenschappelijk is mij laatst aangetoond dat ik, volgens de methodiek Human Design, het type Projector ben.

De Projector is iemand die uitgenodigd wordt om te coachen of advies te geven. Het blijkt dat mijn leven ‘op z’n Bartjes’ precies is wat ik mag doen: de wereld om mij heen bewonderen en vanuit nieuwsgierigheid mezelf verwonderen. Daardoor ben ik in staat om de harde werkers te helpen als ze daarom vragen.

Dat ik het mijzelf gemakkelijk maak, betekent niet dat ik niet hard werk. Ik besteed mijn energie anders. Het blijkt dat ik als Projector ook niet zoveel energie heb als vele anderen, vandaar dat ik kalm aan doe. Dat leven op z’n Bartjes kunt u (straks) van meegenieten op m’n site: www.gezapigejackpot.com

Er zijn nog geen reacties