Reclame
  • 2 februari 2020
  • Alfons
  • 2 reacties

M’n telefoon ging over terwijl ik net goed en wel was geïnstalleerd bij de vriend thuis. Een half jaar terug zag ik hem voor het laatst, misschien wel langer terug zelfs. Had em net verteld dat ik het druk had voor mijn doen. Of hij het goed vond als ik opnam? Dat was geen probleem.

Bleek een journalist te zijn van Gezondheid&co. Had ik gemaild, was ik alweer vergeten. Duurde vijf zinnen voor er weer een belletje ging rinkelen aan mijn kant. Hij viel met de deur in huis en daar stopte ik hem. Of het goed was dat ik hem maandag terug belde, want nu kwam het mij niet uit. Dus dat zal morgen plaatsvinden (vandaag voor u lezer). Al m’n aandacht weer gericht op m’n bezoek aan de vriend. Het ging hem goed, ‘Consuela’ was aan ’t schoonmaken, daarom had hij de stoelen oppe kop op de tafel zet. Consuela, zo had hij z’n robot stofzuiger genoemd, die stond nu te wachten aan de lader.

De reden van m’n bezoek ziet u op de foto. Hij is grafisch ontwerper en heeft mij een mooie vriendendienst bewezen. Vanaf nu fiets ik door de stad op m’n reclamebord. Lekke banden kunnen op de bedrijfsrekening!

Anoniem
4 februari 2020 - 14:19

Wat leuk!

Chantal
4 februari 2020 - 21:53

ga je dan ook gebruik maken van je mooie bib-short??