Rectificatie
  • 30 oktober 2017
  • Alfons
  • 1 reactie

Ten eerste mijn excuses aan haar en haar vriend. De verwijderde gister verschenen column is met een korrel zout geschreven, aangedikt. Het is de beschrijving van een geweldig gezellige avond waarin mijn vrienden en ik genoten van het gezelschap van een jongedame welke oprecht en eerlijk, open aanwezig was. Het was mijn bedoeling om een ode aan de avond te schrijven, niet om haar in slecht daglicht te stellen. In tegendeel, de wereld moest beseffen wat een gezellige avond het was dankzij haar. De inhoud van de column was nooit bedoeld om haar en haar vriend te kwetsen. Beide vind ik ze mooie mensen, hem ken ik langer dan vandaag en ik hoop dat ze beseffen dat het nooit mijn intentie is geweest om hen te beledigen.

Vandaag werd ik door haar gebeld en ze maakte mij bewust dat de lezer de inhoud serieus neemt. Nogmaals, de inhoud van de column is aangedikt ter vermaak. Het is beschreven vanuit een mannelijk naïef brein. Mijn vriendin vertelde me net dat de lezer niet kan weten hoe ik zaken beleef. De ene keer vertel ik eerlijke persoonlijke zaken hier, de andere keer fictief.

Het was naïef van mij om te denken dat de lezer begreep dat de column ter vermaak is en niet waarheidsgetrouw. Ik ben het gewend om hiermee om te gaan, maar heb nu anderen ergens mee belast waar ze niet om hebben gevraagd. Dat spijt me en zal niet weer gebeuren. Mijn excuses.

chantal
30 oktober 2017 - 20:22

aha….dus……hmmmm