Relaxte ‘party Ronnie’
  • 3 juli 2011
  • Alfons
  • 3 reacties

“Manoseeej!” riep Ronnie de barman zwaaiend tegemoet bij zijn eerste schreden in de bar van hun verblijf op Kreta. Ronnie Mooi maakt vrienden en de barman benoemd hem tot ‘party Ronnie’.
Gisteravond liet @ de 500 foto’s van hun vakantie op Kreta zien en ik vond het mooi om te zien hoe Fix Up aanwezig was. Op de heenreis ff een foto maken op een golfkarretje met een beste Willem en ook al had hij geen zin in karaoke, BAM hij deed mee. In de kroeg liep Ed contact te maken met iedereen, Sander danste op de vloer en Ronnie zat lekker chill met z’n drankje. Of hij lag chill bij het zwembad of hij zoog zich het leven uit een rietje. De laatste dag ging hij nog even als een malle tekeer met z’n energie alle kanten op te spatten en @ zei: “Je had erbij moeten zijn! Het was zoo mooi! Ik snap niet waarom ik hier niet zo ben of doe als daar op vakantie!”
Alles blijft verder op Kreta, geen details worden onthuld. Doch wat ik zeer bewonder aan de jongens, is dat ze een fles Sonnema berenburg wisten te vinden in een winkel op het eiland! HULDE! Alleen jammer dat sommige zondaars daarmee morsen….
Blij dat jullie er weer zijn, we gaan weer beuken Ronnie Mooi, Party Ronnie, Relaxte Ronnie, Fix up Look sharp vd Waard!

Ronald
5 juli 2011 - 11:59

potverdrie, wat een geweldige column ;)

Manoseej
5 juli 2011 - 16:20

nai….eh ‘ja’! PARTY RONNIE! tot ien Holland…

chantal
8 juli 2011 - 16:14

klopt helemaal,cool om te zien hoe chill Ronnie kan zijn…en is..
chek jullie