Trump verbindt
  • 30 januari 2017
  • Alfons
  • 1 reactie

We leven in een tijd van rijzende vraagtekens. Dat is volgens mij nooit anders geweest. Ik laat mij graag door nieuwsgierigheid leiden. We verzamelen kennis en geven het door. Daarom bestaat er volgens mij zoiets als geschiedenisles op scholen. De geschiedenis zijn niet te vergeten lessen door een ander geleerd. Alles heeft een belang, hoe klein ook. Geschiedenislessen hebben een groot belang.

Elke generatie lijkt eigenwijs. Men trekt zich niets van de geschiedenis aan. Het wiel wordt opnieuw uitgevonden en je kunt je afvragen waarom er nog steeds geschiedenisles op scholen wordt gegeven.

Heel de wereld houdt zich niet aflatend met Trump bezig. Normaliter negeer ik het negatieve, maar Trump zou wel eens een volk kunnen verbinden met elkaar. De hoop leeft namelijk dat de burger gezamenlijk ongehoorzaam wordt en zal strijden voor het hoogste goed: waardigheid. Dat het Amerikaanse volk er genoeg van krijgt en vanuit ethische walging Trump zal afzetten. Steeds meer mensen trekken hun mond open, het wachten is op een kantelpunt.

Het blijven interessante tijden.

Reny
30 januari 2017 - 12:23

Holle vaten klinken het hardst, Hopelijk geven gevulde vaten nu klank. Wie weet!