van de Waardeburg, nietes!
  • 23 december 2013
  • Ronald
  • 0 reacties

Het is een luie zondag. Misschien moet ik alsnog even een frisse neus halen? Dan komt dankzij Jan de Tv Drenthe link van Protos op facebook voorbij. Voor de leken, Protos is een jaarlijks zaalvoetbaltoernooi waar mn cluppie aan meedoet. Aanklikken, en vooruit spoelen. Ik zag de jongens ballen. Onmiskenbaar loopt Sjakie binnen de lijnen, balletje onder de voet, versnellen, stoppen, kijken. Het zaalveld is van hem, hij torent boven de rest uit. Assistje, scoren, of dreigen met zn machtige linker. Terwijl ik geniet, vertelt de verslaggever dat van de Waardeburg, weer aan de bal is. Schaam je kapot verslaggever! dacht ik bij mezelf. Doe je huiswerk, zo heet die beste man niet! Sjakie verdient de rectificatie. Ik hoop dat hij bij de tweede ronde op 28 december op de hoogte is.
Dan uw aandacht voor het volgende: Column – Metro
Ik ben lui, dus verwijs u met deze link naar mijn column van de week :) Afgelopen vrijdag heb ik een column gestuurd naar de Metro krant, en u kunt hem lezen via de link. Des te meer mensen stemmen, die shit delen, leuk vinden, des te groter mijn kans op de E100,- Natuurlijk laat ik u delen in de winst door middel van een drankje, of twee.
Afsluitend wil ik graag de mysterieuze gulle gever bedanken voor mijn per post ontvangen presentje! Mijn ouders vonden een kistje met een fles beerenburg bij de post vrijdag jongstleden. Zaterdag kreeg ik deze van mijn moeder overhandigt, en las de bijsluiter. Er stond geen afzender benoemd, dus bij deze wil ik mijn anonieme schenker van harte bedanken!

Er zijn nog geen reacties