Vandaag ben ik een piraat
  • 1 augustus 2008
  • Alfons
  • 0 reacties

Omdat mijn neefjes vandaag bij mij zijn ben ik verkleed als piraat. Samen met hen heb ik tweemaal een schat gezocht en gevonden. Drie piraten heb ik achterna gezeten en laten kielhalen om vervolgens weer het dek te schrobben. Mijn neefje van vijf en mijn neefje van drie zijn me der eentje.
Zaterdag was het inmiddels legendarische Superhero feestje en daar moet je bij geweest zijn! Erik Bos, zijn eigen superheld, zorgde ervoor dat Super Thee en ik daar bij konden zijn. Hij is een held!

Morgen ben ik nog steeds de wekelijkse columnist van PloeP.com. Een nieuwe attractie om te aanschouwen op de site van de immer talentvolle Ronald van Waardhuizen. Alle probs zijn voor hem. Niet alleen hier op de site, maar ook op de linksbuiten in het veld en waar hij nog maar meer buiten het veld aanwezig is. Eèn van de betere gasten. Oprecht tegen het onrecht in de wereld. Zijn eigen weg banend door de soms godvergeten maatschappij. Werken noem ik een synoniem voor vloeken. Omdat werken je blik kan laten afwenden van wat er daadwerkelijk belangrijk in de wereld is. Ik wil geen werk doen wat ik niet leuk vind. Wat vind ik dan leuk? Ik vind werk leuk waarin ik mijn passie aanspreek. Mijn passie is het om contact te maken met mensen en hen te helpen om te doen wat ze leuk vinden. Ik geloof namelijk dat als je je hart volgt, je passie aan het daglicht komt en tot bloei. Niet altijd is het makkelijk om jezelf te zijn. Er wordt namelijk van alles van je verwacht door de buitenwereld, de ander. Waardoor ik mezelf wel eens kwijtraak. Omdat ik ook zo graag de ander te vriend wil houden en het naar zijn zin wil maken.

Nu zeg ik: ploep de ander, ik ben mezelf. Daar staat PloeP.com voor voor mij.

Er zijn nog geen reacties