volle maan
  • 1 juli 2012
  • Alfons
  • 4 reacties

Met een volle maan ben ik altijd op mijn best. Tevens kan ik dan amper slapen. Een raar fenomeen waar ik ooit eens iets over heb gelezen. Blijkbaar zijn ‘kreeften’, het sterrenbeeld, hier gevoelig voor.
Wat moet je ermee, sterrenbeelden? Dan breek ik nog niet eens m’n bek open over horoscopen, wat toch één van die woorden is, die ik ermee associeer. Dat ik er echter niets van begrijp, wil nog niet zeggen dat er niets van waar is. Dat is tevens mijn houding ten opzichte van het geloof, mensen die bier lekker vinden of mensen die geen soep lusten.
De titel luidt ‘volle maan’, dat komt slechts omdat ik er tegenaan kijk door mijn dakraam. Mijn gedachten gaan meer uit naar Sjakie, Joostemans, Jord (die ik een behouden vaart wens), Suzan, Klaas, Wolters, Folkert, Steven, Martin, Wieger, Sander…en de lijst wordt aalsmaar langer als ik hierbij stil ga staan. Ik zie jullie graag!
Er gaat veel door m’n hoofd omdat ik het de afgelopen dagen te druk had om ff stil te staan en met jullie te hangen. Ik hang graag om alles ff te laten bezinken. Luieren omdat dat het enige is wat ik moet van mezelf. Vandaag las ik de Donald Duck (nr. 26) en zijn avontuur was mij op het lijf geschreven! Ik ben benieuwd wie hem herkent.
Maurits, een ontspannen column voor je maandagochtend. Duim voor me, terwijl ik met Chantal een mini cooper aanschaf. Hij moet namelijk gesleept worden naar zijn huis om daar te kijken hoe zijn staat is…een projectje waar ik het beste van hoop (tegen misschien beter weten in). Ik ben een optimist of misschien wel gewoon onwetend naïef. Ik houd jullie op de hoogte en wens een ieder, ook wie ik niet benoemde, een hele beste week met veel plezier, want daar draait het om!

zussie
2 juli 2012 - 17:39

zie jezelf niet als een “lastige luiaard” (donald duck nr. 26), maar als een gezellige hangjongere! it’s always a plesure to hang with you..*any time*

alfons
2 juli 2012 - 22:33

oooooh wat lief ben je weer :)
thnx en dat doe ik graag door jou/jullie!
any time ook :P

wieger
5 juli 2012 - 10:15

Heb jij ook een hangmatje waar je in chilled dan? ik wens jou ook nog een best week!

alfons
5 juli 2012 - 17:46

de hangmat heb ik en straks ook de standaard om hem aan te hangen, dus dan chill ik als Donald inderdaad Wieger :) bedankt jong, dat lukt aardig :)