Vrouwen bent’t zelfde
  • 18 maart 2012
  • Alfons
  • 3 reacties

Tom zijn blog – http://tomvberkel.waarbenjij.nu/ leest lekker weg. Hou em in de gaten, hij is alweer meer dan 6 weken op reis.
Wanneer is een stilte onaangenaam? Ik liet net een stilte vallen op papier, een half uur lang en u merkte daar niets van.
Vanmiddag liet ik een scheet, twee eigenlijk. Een poefje en vlak daarna nog één. ‘Nou,’ dacht ik, ‘dat kan nog wel eens een voorbode zijn’ en ik haastte mij naar het toilet. In mijn kielzog werd ik gevolgd en dat merkte ik pas toen ik stopte. Een onzichtbaar, maar overduidelijk aanwezig bedorven ei haalde mij toen namelijk in! De geur was niet te harden. Het besef dat ik op dat moment alleen thuis was, vulde mij met zowel vreugde als verdriet. Blij dat mijn ouders hier niet onder zouden lijden, maar terneergeslagen omdat niemand erdoor zou sneuvelen. Dit waren uitstekende gassen geweest voor in de kleedkamer. Vond iemand maar een ‘scheetgeur-vanger’ uit. Dan heb je altijd wat achter de hand. Net zoals dat met sneeuwbalgevechten gaat, zolang je er nog één in je hand hebt, dan blijven m’n neefjes op afstand. Verschiet je dat laatste kruit, dan vallen ze als aasgieren boven op je ontwapende zwakheid. Een ‘scheetgeur-vanger’ zou de atoombom van deze eeuw zijn en een koude oorlog in elke voetbalkleedkamer veroorzaken. ‘Zodra jij jouw geur laat waaien, barst ik mijn bom!’ Stel je dat tafereel voor met twaalf spelers en elk zijn eigen ‘bom’.
Vergis je echter niet, dames zullen ook mee gaan doen in de strijd. Ook al zeggen jullie nee, ik heb het vandaag met eigen ogen aanschouwt, toch bedoel je ja.
Dat principe van ‘nee = ja’ heb ik aanschouwt, niet een schetende vrouw. Pfoe gelukkig niet.
Clint Eastwood sleepte een vrouw mee de slaapkamer in en hoewel de vrouw zichzelf gewapend in de hoek verschanste met een schaar, ging hij relaxt op bed liggen met de armen in de nek en oogjes toe.
‘Wat ga je daarmee doen?’
‘Ik verdedig mezelf hiermee?’
‘Waartegen?’
‘Tegen jou!’
‘Vlei jezelf niet zo.’
‘Ik weet wel wat je gedaan hebt met die andere vrouw.’
‘Nu ben ik moe, geef me een half uur en dan wil ik jou ook best zo verwennen.’
‘HAH ben je gek ofzo, je bent een beest en ik zal je…’
Toen viel ze hem aan met de schaar ziedend van woede over zijn ‘hoer beschuldiging’. Clint ving de springende vrouw op en zoende haar, waarbij haar woede smolt en de volgende ochtend lag ze kalm naast em in bed.
Zei ik het of zei ik het niet? Ze bent’t zelfde.

Ronald
19 maart 2012 - 09:36

Haha, deze heb ik ook gezien ;) wat een toffe gast was het ook. De Hank Moody van de cowboys.

goedemorgen
19 maart 2012 - 10:34

Haha geniaal de ‘scheetgeur-vanger’ dat zou heel wat worden! Bedankt voor het uiten van je fantasie, ik kan me er goed in vinden haha

Harmen
19 maart 2012 - 19:58

Wacht maar tot je Wieger ooit nog eens in de selectie krijgt, dan heb je aan één scheetgeur-vanger niet genoeg.