Zijn
  • 27 maart 2022
  • Alfons
  • 0 reacties

‘Je hoeft alleen maar te zijn.’

Dit was de boodschap die ik ontving tijdens een ‘zielinzicht’ consult welke ik een paar weken terug had geboekt. Wat wil ik u erover vertellen? Iedereen heeft een geloof, over hoe de wereld in elkaar zit, waarom je hier bent. Maar weinig mensen praten erover, leggen hun ziel op tafel.

Ik had vragen, leefde met onrust over wat ik hier op aarde moet doen. Voel me in grote mate verantwoordelijk voor het geluk van de ander, leef met het idee dat ik kan helpen omdat ik oog heb voor de mens. Maar ik vroeg me af hoe ik kan helpen en die druk deed me zoeken. Naar gepast werk, maar ook naar m’n passie. Want ik wil doen wat ik leuk vind.

Drie toevallige ontmoetingen brachten me uiteindelijk bij dit consult waar ik te horen kreeg dat ik niets moet, geen levenstaak heb. Ik hoef er alleen maar te zijn en dat was fantastisch om te horen! Wat een rust gaf me dat. Dankbaar verliet ik het consult.

Nu word ik mij dagelijks gewaar dat ik er alleen maar hoef te zijn en ik bedacht me: wat nu als dat voor iedereen geldt?Er zijn nog geen reacties