Komt tot zien II
  • 4 juli 2016
  • Alfons
  • 0 reacties

Hoppakee daar gaan we, het festival is in aantocht (zie deel 1)!

Stelt u zich eens voor – het is donderdag 21 juli, de zon schijnt en u arriveert in een gemoedelijke sfeer mensen. Ze struinen voor u op de bosrand. De ene kukelt tussen de bomen door op het podium van een theatervoorstelling en lacht zich een traan. De ander hopt de hei op en overziet het toegestroomde publiek in landelijke omgeving. U kunt het niet helpen om nieuwsgierig om de hoek van’t midden te koekeloeren waar de Bourgondiërs onder het genot van live muziek smullen uit de hand en proosten op het leven.
Na enige verkenning is er een uur verstreken en u beseft dat u oren en ogen tekort kwam, maar gelukkig bepaalde u het tempo. Tranquilo, manjana manjana, neem plaats, rust uit, aai een geit, pak een zitzak op de heide en verwonder u om het gezelschap dat u omringd. Was het alvast maar avond, dan zou het vuur voor u knetteren.

Dan is het zover, u weet het, het is tijd. Langzaam staat u op en volgt de stroom. U heeft een glimp van mij gezien, misschien heeft u mij begroet. Hoe dan ook, u bent welkom, neem gerust plaats en laat mij u meenemen in de wereld van Jack Pot. Komt tot zien!

Klik voor meer informatie hier. Let op, alleen in de voorverkoop is de passe-partout kaart te koop!

Er zijn nog geen reacties