Kuna festival – een gemoedelijk feestje
  • 24 juli 2017
  • Alfons
  • 2 reacties

Een tijd lang heb ik getwijfeld of ik mij op zou geven. Dit kwam met name omdat ik mij afvroeg waarom ik op het podium wilde gaan staan. In een eerdere column beschreef ik dit proces. Het was een wezenlijke vraag en ik was blij met het antwoord.

Sinds vandaag weet ik zeker dat ik wat leuks in handen heb, ik moest er namelijk zelf om lachen. Nou dan weet ik dat het goed zit, ik ben m’n eigen grootste criticus. Nu is’t een kwestie van alles goed uit de kop leren en de punten op de I. Hier en daar wat schrappen en dan woensdagavond de generale repetitie voor hooggeëerd publiek. Ik heb alvast een klokje van m’n werk gejat zodat ik tijdens de voorstellingen de tijd in de gaten kan houden. Geleend, ik bedoel geleend!

Dan zal aanstaande donderdag het festijn aanvangen – twee keer per dag mag ik optreden een half uur lang (klik voor meer info). Het festival ademt een gemoedelijke sfeer en ik hoop dat het deze kracht tot in lengte van dagen zal behouden. Muziek, vertier, theater, grapjes, rust en activiteiten. Ze komen allemaal langs en je mag meedoen. Je bent welkom 27 tot en met 30 juli op het Kuna festival op het Dwingelderveld. Tot dan?

Zus swiss
24 juli 2017 - 08:21

Succes met stampen en heel veel plezier, tot dan!

Jenny
24 juli 2017 - 11:41

Veel succes, maar vooral veel speelplezier gewenst!